Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna akció 2019 ősz - tél

Az őszi - téli Husqvarna akciós termékeinket itt találja. 

Az akciós árak érvényesek  2019. szeptember 1-től  2019. december 15-ig.

 

Rendezés:

Ingyenes kiszállítás   1 év garancia 

A Husqvarna 120 típus a közkedvelt 236-os Husqvarna utódja. 2018-ban jelent meg. Modernizált változat, csökkentett rezgéssel. Az X-torq motor teljesíti a legújabb környezetvédelmi előírásokat is, ezért jó vele dolgozni. Elsősorban tűzifa darabolására és az építőiparban szükséges fa darabolási munkákra ajánlja a gyártó. Otthoni fölhasználásra tökéletes választás.

Raktáron
54.900 Ft 49.900 Ft

Ingyenes kiszállítás,  2 év garancia

Ez a Husqvarna 135-ös típus egy új konstrukciójú láncfűrész. Hobbi fölhasználásra tervezték ezért különösen odafigyeltek a tervezésnél a könnyű indíthatóságra és egyszerű kezelhetőségre, karbantartásra. A légszűrő fedelét gyors kioldásúra készítették, így rendkívül egyszerű a levegőszűrő ellenőrzése, tisztítása, amit ugye nem célszerű elhanyagolni. A fűrész hátsó markolatának kialakításakor a jó fogásra és rezgéscsillapításra törekedtek. A motor burkolatának fedelét pattintva záródó füllel készítették, így gyorsan lehet levenni, föltenni a tisztításkor, gyújtógyertya ellenőrzésekor, cseréjekor.

Raktáron
79.900 Ft 72.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés   2 év garancia

Ez a Husqvarna 435 típus egy rendkívül hatékony és egyben kicsi súlyú láncfűrész. Azoknak a fölhasználók vásárolják, akiknél fontos szempont az egyszerű kezelhetőség, könnyű indítás, minimális karbantartási igény.  Ennek a fűrésznek a láncfeszítő csavarját az oldalára szerelték, így gyorsabb és egyszerűbb a vágólánc feszességének precíz beállítása. A főtengelye nagyon erős konstrukció, melyet három részből, kovácsolással készítettek, hogy igazán tartós legyen a keményebb munkavégzés esetén is.

Raktáron
109.900 Ft 104.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés 

A Husqvarna 525 RX fűkaszának 25,4 cm3 hengertérfogatú és 1 kW teljesítményű  a kétütemű motorja. Rendkívül könnyű,de erős és kényelmes fűkasza kiváló rezgéscsillapító rendszerrel, így a maximális vágási komfortot nyújta a gép használójának. A speciális indítási rendszer 41-kal könnyebb indytási erőt igényel a fűkasza motrorjának indítása során. Valószínűleg járt már Ön is úgy, hogy a stop kapcsolóval leállította fűkaszát, és elfelejtette a kapcsolót visszaállítani start állásba. Így az indítás teljesen lehetetlen. Ez azonban nem fordulhat elő a Husqvarna automata start/stop kapcsolójával, mert a motor leállítása után a kapcsoló azonnal a start állásba ugrik vissza.

Raktáron
134.900 Ft 114.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!

Ha kemény munkát kapott, jelentős felületeken kell dolgoznia, célszerű ezt a Husqvarna 135 R típust választania. A fűkasza fogókarját asszimetrikusan helyezték el, hogy igazán kényelmes legyen vele dolgozni akár hosszú órákon át is. A fűkaszával együtt szállított vállheveder is a maximális kezelői komfortot célozza meg. A Smart Start® indító rendszer a könnyű,az üzemanyag szivattyú a biztos indítás szolgálatában áll.  Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít. A szöghajtóművet robosztusra, erősre tervezték és olyan szögben áll, hogy a munkaeszközök párhuzamosan dolgozzanak a talajjal.

Raktáron
137.900 Ft 134.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés  2 év garancia

Ez a T 435-ös Husqvarna egy profi, egykezes láncfűrész fagondozási munkálatokhoz. A rendkívül kicsi súlyú láncfűrész ideális a gallyazáshoz a magasban végzendő feladatoknál és a talajon egyaránt. Remekül teljesít ácsmunkák végzése során is. A lánc kenését olajszivattyú biztosítja. A szállított olajmennyiség szabályozható, így a vezetőlemez és a lánc mindig megfelelő kenést kaphat. A lánc feszítése oldalsó csavarral történik, ami könnyű hozzáfárást garantál. A levegőszűrő fedelét pattintós gyorszár biztosítja, így nem lehet gond sem az ellenőrzés, sem a légszűrő takarítása.

Szállítási idő: 2-3 munkanap
149.400 Ft 139.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 543 RS fűkasza egy meglehetősen erős és sok feladatra alkalmas  gyomos, füves területek kaszálására készült gép. Ennek a Husqvarna kaszának is természetesen tartozéka a damilfej, a fűvágó kés és a vállheveder. Erős, nyomatékos, de takarékos motor hajtja meg, a meghajtó szár is nagyon erős kivitel, 28 mm az átmérője. A szöghajtómű is sokalt tesztelt, bevált, megbízható konstrukció. A fűkasza kupplungját a nagy igénybevételhez tervezték.

Raktáron
192.300 Ft 169.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés 2 év garancia

A Husqvarna 545 láncfűrészt igényes munkákhoz tervezték. Nagy igénybevételre konstruált láncfűrész, építőipari szakemberek és tapasztalt felhasználók számára. Újszerű a formatervezés, rendkívül gazdaságos az X-Torq™ motortechnológia, mely teljesíti a szigorú károsanyag kibocsátásra vonatkozó előírásokat is. A motor úgynevezett "AutoTune" motorműködési hangolással rendelkezik az optimális működés érdekében. Ez egy automatikus motorbeállítási rendszer, ami figyelembe veszi az üzemanyag minőségét, a levegő nedvességtartalmát, a hőmérsékletet és a levegőszűrő esetleges eldugulását. Az értékelt adatok alapján szabályozza amotor működését megtakarítva ezzel kb 20 % üzemanyagot. Számoljon utánna! Ez nem kevés üzemanyag megtakarítás!

Raktáron
192.900 Ft 174.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés 2 év garancia

 A Husqvarna 455 Rancher láncfűrész neked való, ha kényelmesen, gyorsan és problémamentesen akarod megoldani a favágással kapcsolatos feladataidat. Professzionális munkára is használhatod, de a házkörüli munkákhoz is ideális és hosszú időn keresztül fog kiszolgálni. Van rajta egy úgynevezett Autó Tune rendszer, ami a Husqvarna műszaki megoldása. ez a rendszer automatikusan megoldja a láncfűrészed porlasztójának beállítását. A magas, alapjárati és alacsony fordulatokat egy processzor felügyeli, így neked nem kell ezzel bajlódnod és folyamatosan a leggazdaságosabban és a legjobb teljesítménnyel tudsz ezzel a fűrésszel dolgozni.

Raktáron
194.900 Ft 179.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 553 RS fűkasza nagy hengertérfogattal ( 50,6 cm3) és nagy teljesítménnyel (3,15 Le), alacsony súllyal és vibrációval ellátott nagyon széles körűen használható fűkasza. A kedvező fogyasztásról és egyben az alacsony károsanyag kibocsátásról a modern, a Husqvarna mérnökei által fejlesztett X-Torq motor gondoskodik. Ennél a komfortos fűkaszánál természetes tartozék a Standard dupla vállheveder. A foggantyú rendszerét önntöttvasból készült igen erős és strapabíró rögzítő elemekkel készítették. A nagy igénybevételekhez igazították és alakították ki a tengelykapcsolót is.

Raktáron
228.900 Ft 209.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés gyári garancia

 Ez a Husqvarna 365 egy igazi professzionális fűrész, profi fölhasználóknak, igen erős igénybevételre, a legnehezebb körülmények között.. Alacsony súly, hatalmas teljesítmény, robosztus motor teszi igazás sokrétűvé ezt a láncfűrészt. A motor forgattyúsházát magnéziumból készítették, amely magas motorfordulatszámon és intenzív használat mellett is nagyon hosszú élettartamot biztosít. A motor indítórendszere a "Smart STart™" rendszer amely nagyon könnyű indítást tesz lehetővé. A berántózsinór ellenállása 40 %-kal alacsonyabb a más rendszerekhez képest. A hatékony rezgéscsillapításról az erős, de rugalmas gumibakok gondoskodnak, így csökkentve a dolgozó kezére, karjára jutó vibrációs terhelést.

Raktáron
234.900 Ft 214.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 550 XP® benzinmotoros láncfűrész is olyan egyedülálló X-Torq® technológiájú motorral rendelkezik, amelyik nagy erőt biztosít amikor arra van szüksége, ugyanakkor akár 20 %-al kevesebb üzemanyag fölhasználásával és akár 75%-al kevesebb károsanyag kibocsátással. Ezt a fűrészt profi favágóknak, szakembereknek, gyakorlott gazálkodóknak készítik. A teljesítmény mellé megnyerő dizájn, modern forma, kézreálló konstrukcoó társul. A szabályozható szállítású kenőolaj szivattyúval mindig tökéletesen elegendő lánckenőolajat biztosíthat a láncvezető és a vágólánc kenéséhez. Auto Tune hangolású motorvezérllés garantálja a tökéletes keverékképzést, így önnek nem kell foglalkoznia a karburátor beállításával, mivel ez a fűrész automatukisan elvégzi ezt.

Raktáron
247.000 Ft 219.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés

 Professzionális felhasználóknak készült a Husqvarna 545 RX típusú, nagy teljesítményű, bozótvágója. A hajtószár, amelynek átmérője: 32 mm olyan optimális hosszúságú, hogy a szöghajtás a munkavégzéshez legoptimálisabb 35 fokban áll. A szöghajtás pedig úgy lett kialakítva, hogy a motor nagy nyomatékát biztonságosan továbbítsa a damilfejhez vagy a vágótárcsához. A kitűnő rezgéscsillapítással ellátott irányító foggantyú a legideálisabb, legkényelmesebb állásba fordítható a maximális komfort érdekében. A Husqvarna saját fejlesztésű X-Torq motorja garantálja a megfelelő teljesítményt, nyomatékot, a kedvező üzemanyag fogyasztást és az alacsony károsanyag kibocsátást. 

Raktáron
250.900 Ft 229.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

Felsőbb kategóriás, valódi profi láncfűrész ez a Husqvarna 372 XP® X-Torq típus. A láncfűrész oldalára szerelt láncfeszítóhöz jobban odaférhetünk, így egyszerűbb és precízebb lehet a lánc feszességének a beállítása. Nagyon kedvező a fűrész súly / teljesítmény aránya hiszen a 4,6 kW teljesítményhez mindössze 6, 6 kg súly párosul. A magnéziumból készült forgattyúsházba három darabból készült kovácsolt főtengelyt építettek be. A nagyon hatékonyan dolgozó rezgéscsillapító gumibakok elnyelig a motor rezgését ezzel csökkentve a dolgozó kezére és karjaira jutó vibrációs terhelést.

Raktáron
266.900 Ft 249.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

 A Husqvarna 560 XP láncfűrész neked való favágóként dolgozol és igényes vagy a munkaeszközödre továbbá fontosnak tartod a gazdaságossági szempontokat is. Ezzel a fűrésszel lényeges mennyiségű üzemanyagot és természetesen kétütemű motorolajat is megtakaríthatsz, így hamar behozza a magasabb árat, amit kifizetsz érte, majd ezt követően több pénz marad a zsebedben. A porlasztó automata hangolása miatt neked nem kell bajlódnod a porlasztó beállításával, azt a léncfűrész automatikusan az időjárási és használati körülményekhez állítja. Az alacsonyabb üzemanyag fogyasztást e mellet a motor  (X-Torq) kialakítása is elősegíti.

Raktáron
288.700 Ft 269.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés  gyári garancia

Az  572 XP láncfűrész a Husqvarna legújabb professzionális motorfűrésze. AutoTune, digitális motorvezérlése minden időben a legtökéletesebb teljesítményt garantálja. A kitűnő teljesítmény mellett rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, mert a motorvezérlés a terheléstől függően szabályozza az üzemanyagot, így se több, se kevesebb keveréket nem juttat a hengerbe. Mindig csak annyit, amennyit a terhelés igényel. Ezáltal sok üzemanyagot és ezzel együtt az üzemanyag készítéséhez szükséges kétütemű motorolajat is megtakaríthat.
Raktáron
313.700 Ft 289.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    

Új modell a választékunkban. 2018 tavaszán érkezik. Sík vagy csak enyhén dimbes-dombos területek nyírásakor nincs igazán szükség nagyon erős motorra a fűnyíró traktor meghajtásához, azonban fontos lehet a megfelelő nagyságú vágási teljesítmény.  A Husqvarna TS 142 SL traktor ezeknek az igényeknek a kielégítése miatt került a választékunkba. Ha levágott füvet tápanyagként szeretné hasznosítani, akkor a külön tartozékként megvásárolható mulcsozó fedelet használva ezt a célt is egyszerűen meg tudja valósítani. A haladási sebességet és a haladási irányt egyetlen pedál segítségével változtathatja, így nyugodtan koncentrálhat a kormányzásra, hogy minél tökéletesebben nyírhassa a füvet. A vágókések kapcsolása, egyszerűen, egy kar elfordításával tröténik. A traktor alkalmas hátramenetben történő fűnyírásra is ehez csak az indító kulcsot kell a megfelelő állásba fordítania. 

Raktáron
823.700 Ft 799.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!

Ezzel a Husqvarna TS 243T fűnyíró traktorral nagyon könnyű a manőverezés ezért hatékony a munkavégzés. A kormány nagyon könnyen forgatható és a traktor kis íven fordul, kicsi a levágatlan kör sugara. A hidrosztatikus meghajtásnak és a pedálos haladási sebesség és irány változtatásnak köszönhetően a bonyolultabb, növényekkel sűrűn díszített kertekben is könnyen tud manőverezni. A komfortos ülés is a vezető kényelmét szolgálja.

A traktort elől masszív lökhárítóval látták el, ami megvédi a traktor elejét munka közben az esetleges sérülésektől.

Az új TS 243T traktor meghajtásáról a jól bevált 2-hengeres Husqvarna Endurance 7200 Twin motor gondoskodik, ami nyomóolajzással ellátott motor ezért ezt a traktort minden féle domborzati viszonyok között használhatjuk, akár meredekebb domboldalak nyírására is alkalmas.

Raktáron
959.700 Ft 899.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 2019-es újdonság a Husqvarna TC 139T típusjelű modell. A TC 142T modell kisebb szélességű vágóasztallal kialakított változata. Minden egyéb paraméterében, motor teljesítmény, hengerek száma, hidrosztatikus meghajtás, mechanikus késkapcsolás, fűgyűjtő méret, stb. megegyezikk a nagyobb vágóasztalos 142T modellel. A kisebb vágóasztalhoz alacsonyabb árfekvés párosul.

Raktáron
969.700 Ft 949.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! A korábbi TC 142 fűnyíró traktort váltja föl.  Népszerűsége várhatóan meghaladja az elődmodell népszerűségét, mivel még kitűnőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon kényelmes vezetni és nagyon hatékony vele a munkavégzés.  A kéthengeres, nyomatékos és gazdaságos motor kenését olajszivattyús olajzással oldották meg, ezért minden terepen biztosítja a problémamentes haladást. A fokozatmentes haladást biztosító hidrosztatikus meghajtás fokozza a komfortot. A hidegindításkor a szivató nem maradhat bekapcsolt állapotban, mert az indítást követően alaphelyzetbe áll. A nagy űrtartalmú fűgyűjtő a hatékonyságot garantálja, mivel kevés a kieső idő amit  a fűgyűjtő kiürítésekor elveszítünk.

Raktáron
1.049.900 Ft 990.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 2020-es újdonság a Husqvarna TC 238T típusjelű modell. A TC 242T modell kisebb szélességű vágóasztallal kialakított változata. Minden egyéb paraméterében, motor teljesítmény, hengerek száma, hidrosztatikus meghajtás, mechanikus késkapcsolás, fűgyűjtő méret, stb. megegyezik a nagyobb vágóasztalos 242T modellel. A 2020-as modell új dizájnnal, korszerű megoldásokkal jelenik meg, hogy még kényelmesebb és hasznosabb munkaeszköz lehessen a kertápolásban.

Előrendelhető
1.040.990 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!

Ezzel a Husqvarna TS 142 TX fűnyíró traktorral nagyon könnyű a manőverezés ezért hatékony a munkavégzés. A kormány nagyon könnyen forgatható és a traktor kis íven fordul, kicsi a levágatlan kör sugara. A hidrosztatikus meghajtásnak és a pedálos haladási sebesség és irány változtatásnak köszönhetően a bonyolultabb, növényekkel sűrűn díszített kertekben is könnyen tud manőverezni. A komfortos ülés is a vezető kényelmét szolgálja.

A traktort elől masszív lökhárítóval látták el, ami megvédi a traktor elejét munka közben az esetleges sérülésektől.

Az új TS 142TX traktor meghajtásáról a jól bevált 2-hengeres Husqvarna Endurance 7200 Twin motor gondoskodik, ami nyomóolajzással ellátott motor ezért ezt a traktort minden féle domborzati viszonyok között használhatjuk, akár meredekebb domboldalak nyírására is alkalmas.

Előrendelhető
1.059.500 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! A Husqvarna TC 242 T 2020-as újdonság a neves gyártótól. A korábbi TC 142 T fűnyíró traktort váltja föl.  Népszerűsége várhatóan meghaladja az elődmodell népszerűségét, mivel még kitűnőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon kényelmes vezetni és nagyon hatékony vele a munkavégzés.  A kéthengeres, nyomatékos és gazdaságos motor kenését olajszivattyús olajzással oldották meg, ezért minden terepen biztosítja a problémamentes haladást. A fokozatmentes haladást biztosító hidrosztatikus meghajtás fokozza a komfortot. A hidegindításkor a szivató nem maradhat bekapcsolt állapotban, mert az indítást követően alaphelyzetbe áll. A nagy űrtartalmú fűgyűjtő a hatékonyságot garantálja, mivel kevés a kieső idő amit  a fűgyűjtő kiürítésekor elveszítünk.

Előrendelhető
1.094.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Az R 214 TC traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 94 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását.  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza. 

 

Raktáron
1.154.000 Ft 1.099.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   2017-es modell. Kitűnő vágási minőséget garantáló, igazi Husqvarna minőségi fűnyíró traktor. A kisebb, 97 cm vágási szélesség precízebb vágást, minőségibb fűnyírást garantál. A nagy méretű fűgyűjtő révén a TC 239T traktor nagyon hatékony a gyepápolási munkák során.

Kényelmes a vezetőülése, jó fogású a kormánykereke, amit könnyen lehet forgatni, így jól manőverezhető a traktor. Nagyon kis íven tud fordulni, mert speciális kialakítású az első futóművének a kialakítása.

A fű vágásának minőségét és a gyűjtés hatékonyságát a precízen tervezett és legyártott vágóasztal, a kések és a fűgyűjtő csatorna garantálja.Remekül gyűjti össze a levágott fűszálakat. A hatalmas légáramlatnak köszönhetően nem csak a vágás precíz, de akár az ősszel a talajra hullott lombot is hatékonyan, könnyedén össze tudja gyűjteni vele. 

Raktáron
1.297.700 Ft 1.249.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   2020-es modell. Kitűnő vágási minőséget garantáló, igazi Husqvarna minőségi fűnyíró traktor. A kisebb, 97 cm vágási szélesség precízebb vágást, minőségibb fűnyírást garantál. A nagy méretű fűgyűjtő révén a TC 238TX traktor nagyon hatékony a gyepápolási munkák során.

Kényelmes a vezetőülése, jó fogású a kormánykereke, amit könnyen lehet forgatni, így jól manőverezhető a traktor. Nagyon kis íven tud fordulni, mert speciális kialakítású az első futóművének a kialakítása.

A fű vágásának minőségét és a gyűjtés hatékonyságát a precízen tervezett és legyártott vágóasztal, a kések és a fűgyűjtő csatorna garantálja.Remekül gyűjti össze a levágott fűszálakat. A hatalmas légáramlatnak köszönhetően nem csak a vágás precíz, de akár az ősszel a talajra hullott lombot is hatékonyan, könnyedén össze tudja gyűjteni vele. 

Előrendelhető
1.349.900 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.   Nagy területekre, gyakori használatra szánt,kényelmes és jól manőverezhető traktor. Erőteljes Husqvarna Endurance sorozatú, kéthengeres motor hajtja, szívató nélkül egy mozdulatra indul. Különösen gyors erőátvitel jellemzi, amivel kiváló szállítási sebességet ér el. 2-hengeres motor, 107 cm vágási szélesség, 320 literes fűgyűjtő. A pedálokkal működtethető hidrosztatikus váltó és az öntött első tengely kényelmes és problémamentes üzemeltetést biztosít A U-Cut™ kormányzási technológia segítségével könnyű a fordulás és az akadályok körüli fűnyírás.

Raktáron
1.509.700 Ft 1.499.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.   Nagy területekre, gyakori használatra szánt,kényelmes és jól manőverezhető traktor a Husqvarna TC 242 TX jelű 2020-as modellévű fűnyíró traktorja.. Erőteljes Husqvarna Endurance sorozatú, kéthengeres motor hajtja, szívató nélkül egy mozdulatra indul. Különösen gyors erőátvitel jellemzi, amivel kiváló szállítási sebességet ér el. 2-hengeres motor, 107 cm vágási szélesség, 320 literes fűgyűjtő. A pedálokkal működtethető hidrosztatikus váltó és az öntött első tengely kényelmes és problémamentes üzemeltetést biztosít A U-Cut™ kormányzási technológia segítségével könnyű a fordulás és az akadályok körüli fűnyírás.

Előrendelhető
1.499.500 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Ha különösen nehéz terepen, meredek domboldalakon kell a füvet vágnia vagy gyakran szeretné a Husqvarna 216 Rider traktorját hótolásra használni dombos területen válassza ezt az összkerék meghajtású változatot! Ön választhatja ki, hogy a 3-késes 94 cm vagy a 103 cm vágószélességű combi vágóasztallal szereljük föl Önnek. További fontos tulajdonsága az erőteljes Briggs&Stratton motor és a pedállal működtetett fokozatmentes sebességválasztást biztosító hidrosztatikus hajtómű. Az ár a 103 cm Combi vágóasztal árát tartalmazza! 
Raktáron
1.779.700 Ft 1.649.500 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   Sokoldalú Rider, Twin motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztal választható hozzá, melyek első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást végeznek. Gazdálkodók számára kiváló választás, akik nagy hatékonyságot, kiemelkedő manőverező képességet és tökéletes eredményeket várnak el a Ridertől egész évben. Az ár a 112 cm széles vágóasztalt árát tartalmazza! 
Raktáron
2.489.500 Ft 2.348.500 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Ezzel a traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 112 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással vagy fűgyűjtéssel dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását, vagy ha Ön úgy akarja a hatalmas méretű tartályban gyűjti össze..  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

 

Raktáron
2.561.600 Ft 2.499.500 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

A nagy méretű fűgyűjtő, a 112 cm vágási szélesség, a 2-hengeres motor és az összkerék meghajtás garantálja, hogy ezzel a kiemelkedő teljesítményű frontkaszás fűnyíró traktorral hatalmas gyepfelületek karbantartását végezheti el rövid idő alatt, kiemelkedően gazdaságosan. Az állandó összkerékmeghajtásnak köszönhetően a meredekebb emelkedőn sem vall szégyent, ott is kitűnően megállja a helyét. .  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

Raktáron
3.079.000 Ft 2.899.500 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

Kimagasló teljesítményű, összkerék meghajtású Rider törzscsuklós fűnyíró traktor erőteljes, 2-hengeres KAWASAKI motorral. A Husqvarna R420 TSX AWD. Rendkívül erős alvázra építették, hogy a különösen zord körülmények között is híven szolgálja tulajdonosát. . Szervokormánnyal és kényelmes hidraulikus szerszámemelővel alakították ki a vezető kényeleme érdekében. Nagy teljesítményű LED fényszóró a téli munkavégzés során fokozza a biztonságot. Az R 420 TSX AWD Rider ára nem tartalmazza a vágóasztal árát, csak az alapgépet, mivel tetszés szerint választhat hozzá a 112 cm vagy a 122 cm vágószélességű combi vágóasztalok közül.. Az ár a 122 cm széles combi vágóasztal árát is tartalmazza! 

Raktáron
4.059.000 Ft 3.750.000 Ft

Keresés