Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna fűnyíró traktor | Professzionális traktorok fűnyíráshoz

Rendezés:
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    Ez az oldalsó kidobással rendelkező, fűgyűjtő nélküli Husqvarna kistraktor CVT sebességváltóval rendelkezik. Ez az egyszerű és kényelmes hajtómű a haladási sebesség fokozatmentes változtatását biztosítja a traktor használójának. A haladási sebességet és a haladási irányt egyetlen pedál segítségével változtathatja, így nyugodtan koncentrálhat a kormányzásra, hogy minél tökéletesebben nyírhassa a füvet. A vágókések kapcsolása, egyszerűen, egy kar elfordításával tröténik. A traktor alkalmas hátramenetben történő fűnyírásra is ehez csak az indító kulcsot kell a megfelelő állásba fordítania. 
Jelenleg nem rendelhető
709.900 Ft 699.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! A maximális vezetési kényelmet nyújtó fokozatmentes haladási sebesség változtatást biztosító hajtómű alapfelszereltség ennél a remek Husqvarna, TC138 típusjelű fűnyíró traktornál. A vezérlő pedál segítségével egyszerűen tudjuk a traktor haladási sebességét és a haladási irányát kiválasztani. Kisebb, erősen tagolt kertekben különösen előnyös ha sokat kell előre, hátra manővereznie, forgolódnia. Ezzel a Husqvarna traktorral is mind előre, mind hátramenetben tud füvet nyírni, mivel a gyújtáskulcs megfelelő pozícióba állításával a hátrameneti fűnyírást megakadályozó biztonsági rendszer a teljes fűnyírás idejére kikapcsolható.

Jelenleg nem rendelhető
869.900 Ft 799.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!

Ezzel a Husqvarna TS 142 T fűnyíró traktorral nagyon könnyű a manőverezés ezért hatékony a munkavégzés. A kormány nagyon könnyen forgatható és a traktor kis íven fordul, kicsi a levágatlan kör sugara. A hidrosztatikus meghajtásnak és a pedálos haladási sebesség és irány változtatásnak köszönhetően a bonyolultabb, növényekkel sűrűn díszített kertekben is könnyen tud manőverezni. A komfortos ülés is a vezető kényelmét szolgálja.

A traktort elől masszív lökhárítóval látták el, ami megvédi a traktor elejét munka közben az esetleges sérülésektől.

Az új TS 142T traktor meghajtásáról a jól bevált 2-hengeres Husqvarna Endurance 7200 Twin motor gondoskodik, ami nyomóolajzással ellátott motor ezért ezt a traktort minden féle domborzati viszonyok között használhatjuk, akár meredekebb domboldalak nyírására is alkalmas.

Elfogyott
1.079.000 Ft 990.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 2020-es újdonság a Husqvarna TC 238T típusjelű modell. A TC 242T modell kisebb szélességű vágóasztallal kialakított változata. Minden egyéb paraméterében, motor teljesítmény, hengerek száma, hidrosztatikus meghajtás, mechanikus késkapcsolás, fűgyűjtő méret, stb. megegyezik a nagyobb vágóasztalos 242T modellel. A 2020-as modell új dizájnnal, korszerű megoldásokkal jelenik meg, hogy még kényelmesebb és hasznosabb munkaeszköz lehessen a kertápolásban.

Jelenleg nem rendelhető
1.099.900 Ft 999.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! A Husqvarna TC 242 T 2020-as újdonság a neves gyártótól. A korábbi TC 142 T fűnyíró traktort váltja föl.  Népszerűsége várhatóan meghaladja az elődmodell népszerűségét, mivel még kitűnőbb tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon kényelmes vezetni és nagyon hatékony vele a munkavégzés.  A kéthengeres, nyomatékos és gazdaságos motor kenését olajszivattyús olajzással oldották meg, ezért minden terepen biztosítja a problémamentes haladást. A fokozatmentes haladást biztosító hidrosztatikus meghajtás fokozza a komfortot. A hidegindításkor a szivató nem maradhat bekapcsolt állapotban, mert az indítást követően alaphelyzetbe áll. A nagy űrtartalmú fűgyűjtő a hatékonyságot garantálja, mivel kevés a kieső idő amit  a fűgyűjtő kiürítésekor elveszítünk.

Jelenleg nem rendelhető
1.149.900 Ft 1.049.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Az R 214 TC traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 94 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását.  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza. 

Jelenleg nem rendelhető
1.299.900 Ft 1.199.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   2020-es modell. Kitűnő vágási minőséget garantáló, igazi Husqvarna minőségi fűnyíró traktor. A kisebb, 97 cm vágási szélesség precízebb vágást, minőségibb fűnyírást garantál. A nagy méretű fűgyűjtő révén a TC 238TX traktor nagyon hatékony a gyepápolási munkák során.

Kényelmes a vezetőülése, jó fogású a kormánykereke, amit könnyen lehet forgatni, így jól manőverezhető a traktor. Nagyon kis íven tud fordulni, mert speciális kialakítású az első futóművének a kialakítása.

A fű vágásának minőségét és a gyűjtés hatékonyságát a precízen tervezett és legyártott vágóasztal, a kések és a fűgyűjtő csatorna garantálja.Remekül gyűjti össze a levágott fűszálakat. A hatalmas légáramlatnak köszönhetően nem csak a vágás precíz, de akár az ősszel a talajra hullott lombot is hatékonyan, könnyedén össze tudja gyűjteni vele. 

Jelenleg nem rendelhető
1.419.900 Ft 1.299.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  A 2020-as modellévű, Husqvarna TS 146 TXD fűnyíró traktor a jelenleg kapható legkiválóbb műszaki tartalmú Husqvarna gép, melyet elsősorban nagy zöldfelületekkel rendelkező birtokosok számára készítenek, akik hatékony traktort igényelnek igazán nagy területre, gyakori használatra egész éven át. Nagy kapacitású traktor, oldalsó fűkidobással, nagy vágószélességgel, kényelemmel és hatalmas munkabírással az igényes gyepápoláshoz. 117 cm vágási szélesség.
Jelenleg nem rendelhető
1.439.900 Ft 1.349.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Ez a TS 242 TXD Husqvarna traktor is 2020-as modell. A meredekebb terepen való haladást, a kiemelkedő kapaszkodóképességet a hátsó kerekekre ható differenciálzár garantálja. A kényelmes, pedállal működtetett hidrosztatikus hajtómű valamint a különlegesen könnyen és kis ívben való fordulást lehetővé tevő kormánymű, a komfortos több pozícióba állítható, magas támlás vezetőülés mind mind azért van, hogy a TS 242 TXD vezetője a legjobb munkát a leghatékonyabban végezze a fűnyírás során. Az erős első lökhárító fokozottan végzi a kistraktor elejét a figyelmetlenségből eredő sérülésekkel szemben.
Jelenleg nem rendelhető
1.599.900 Ft 1.449.000 Ft

A traktort beüzemelve, olajjal föltöltve, használatra kész állapotban, szállítási költség nélkül szállítjuk, a használatát bemutatjuk.   Nagy területekre, gyakori használatra szánt,kényelmes és jól manőverezhető traktor a Husqvarna TC 242 TX jelű 2020-as modellévű fűnyíró traktorja.. Erőteljes KAWASAKI FR 651V sorozatú, kéthengeres motor hajtja, könnyen indul. Különösen gyors erőátvitel jellemzi, amivel kiváló szállítási sebességet ér el. 2-hengeres motor, 107 cm vágási szélesség, 320 literes fűgyűjtő. A pedálokkal működtethető hidrosztatikus váltó és az öntött első tengely kényelmes és problémamentes üzemeltetést biztosít A U-Cut™ kormányzási technológia segítségével könnyű a fordulás és az akadályok körüli fűnyírás.

Jelenleg nem rendelhető
1.569.900 Ft 1.499.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    

A Husqvarna Z242F oldalkidobós fűnyíró traktort botkormányokkal irányítjuk. A meghajtásának és a kormányzásának köszönhetően akár egy helyben is meg tud fordulni, így nagyon jó a manőverezőképessége, a legszűkebb helyeken is könnyedén levágható vele a fű. A 107 cm vágási szélességű vágóházat erős acéllemezből készítik, erősített kivitelben. A meghajtást 22 Le teljesítményű, kéthengeres Kawasaki motor biztosítja.

Raktáron
1.699.900 Ft 1.549.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Ha különösen nehéz terepen, meredek domboldalakon kell a füvet vágnia vagy gyakran szeretné a Husqvarna 216 Rider traktorját hótolásra használni dombos területen válassza ezt az összkerék meghajtású változatot! Ön választhatja ki, hogy a 3-késes 94 cm vagy a 103 cm vágószélességű combi vágóasztallal szereljük föl Önnek. További fontos tulajdonsága az erőteljes Briggs&Stratton motor és a pedállal működtetett fokozatmentes sebességválasztást biztosító hidrosztatikus hajtómű. Az ár a 103 cm Combi vágóasztal árát tartalmazza! 
Jelenleg nem rendelhető
1.994.890 Ft 1.899.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  Sokoldalú középen csuklós Rider fűnyíró traktor. Twin, azaz 2-hengeres négyütemű motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. 94, 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztalt választhat hozzá, melyek első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást végeznek. Nagy területtel rendelkező birtokosok és kertápolással foglalkozók számára kiváló választás. Nagy hatékonyság, kiemelkedő manőverező képesség ,gazdaságosság kénelem és magas komfort fokozat.  Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 
Raktáron
2.199.900 Ft 1.999.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    

A Husqvarna Z448 oldalkidobós fűnyíró traktort botkormányokkal irányítjuk. A meghajtásának és a kormányzásának köszönhetően akár egy helyben is meg tud fordulni, így nagyon jó a manőverezőképessége, a legszűkebb helyeken is könnyedén levágható vele a fű. A 107 cm vágási szélességű vágóházat erős acéllemezből készítik, erősített kivitelben. A meghajtást 22 Le teljesítményű, kéthengeres Kawasaki motor biztosítja.

Raktáron
2.499.900 Ft 2.299.000 Ft
Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!   Sokoldalú Rider, Twin motorral és összkerék (All-Wheel-Drive) meghajtással. 103 vagy 112 cm-es Combi vágóasztal választható hozzá, melyek első osztályú BioClip® és hátsó kidobású fűnyírást végeznek. Gazdálkodók számára kiváló választás, akik nagy hatékonyságot, kiemelkedő manőverező képességet és tökéletes eredményeket várnak el a Ridertől egész évben. Az ár a 112 cm széles vágóasztalt árát tartalmazza! 
Raktáron
2.658.800 Ft 2.499.900 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

Ezzel a traktorral akár 12 km/óra sebességgel is nyírhatja a füvet. Ez a gyors haladási sebesség nagyon nagy óránkénti vágásteljesítményt biztosít. A 3-késes, 112 cm vágási szélességű, combi vágóasztal mulcsozó vágással vagy fűgyűjtéssel dolgozik, azaz a levágott füvet egészen apródrabokra vágva visszadolgozza a gyepre, így néhány nap alatt elkorhadva természetes tápanyagként biztosítja a gyep további táplálását, vagy ha Ön úgy akarja a hatalmas méretű tartályban gyűjti össze..  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

Raktáron
2.869.900 Ft 2.699.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    

A Husqvarna 454X zeroturn, oldalkidobós fűnyíró traktort botkormányokkal irányítjuk. A meghajtásának és a kormányzásának köszönhetően akár egy helyben is meg tud fordulni, így nagyon jó a manőverezőképessége, a legszűkebb helyeken is könnyedén levágható vele a fű. A 107 cm vágási szélességű vágóházat erős acéllemezből készítik, erősített kivitelben. A meghajtást 22 Le teljesítményű, kéthengeres Kawasaki motor biztosítja.

Raktáron
3.149.900 Ft 2.899.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!  

A nagy méretű fűgyűjtő, a 112 cm vágási szélesség, a 2-hengeres motor és az összkerék meghajtás garantálja, hogy ezzel a kiemelkedő teljesítményű frontkaszás fűnyíró traktorral hatalmas gyepfelületek karbantartását végezheti el rövid idő alatt, kiemelkedően gazdaságosan. Az állandó összkerékmeghajtásnak köszönhetően a meredekebb emelkedőn sem vall szégyent, ott is kitűnően megállja a helyét. .  A középen csukló kormányzásnak köszönhetően nagyon kicsi a fordulási kör átmérője, szinte egy helyben meg tud fordulni. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza.

Raktáron
3.469.800 Ft 3.199.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

Kimagasló teljesítményű, összkerék meghajtású Rider törzscsuklós fűnyíró traktor erőteljes, 2-hengeres KAWASAKI motorral. A Husqvarna R420 TSX AWD. Rendkívül erős alvázra építették, hogy a különösen zord körülmények között is híven szolgálja tulajdonosát. . Szervokormánnyal és kényelmes hidraulikus szerszámemelővel alakították ki a vezető kényeleme érdekében. Nagy teljesítményű LED fényszóró a téli munkavégzés során fokozza a biztonságot. Az R 420 TSX AWD Rider ára nem tartalmazza a vágóasztal árát, csak az alapgépet, mivel tetszés szerint választhat hozzá a 112 cm vagy a 122 cm vágószélességű combi vágóasztalok közül.. Az ár a 122 cm széles combi vágóasztal árát is tartalmazza! 

Raktáron
4.639.800 Ft 4.299.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban!    

A Husqvarna Z560X egy nagy teljesítményű, hatalmas vágási szélességű (152 cm) professzionális, oldalkidobós fűnyíró traktor, melyet botkormányokkal irányítunk. A meghajtásának és a kormányzásának köszönhetően akár egy helyben is meg tud fordulni, így nagyon jó a manőverezőképessége, a legszűkebb helyeken is könnyedén levágható vele a fű. A 152 cm vágási szélességű vágóházat erős acéllemezből készítik, erősített kivitelben. A meghajtást 25,5 Le teljesítményű, kéthengeres Briggs & Stratton motor biztosítja.

Raktáron
4.699.900 Ft 4.299.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

122 cm vágószélességű combi vágóasztallal! A P 524 Husqvarna rider az AWD összkerékmeghajtásának köszönhetően kitűnően közlekedik a legmostohább körülmények között is. Bonyolult, tagolt, keskeny területek, átjárók, meredekebb domboidalak sem jelenhetnek akadályt ennek a kiváló, strapabíró, Husqvarna első vágóaszutalos traktornak. A bivalyerős, hatalmas nyomatékú KAWASAKI 2-hengeres motor megfelelő erőtartalékot garantál minden körülmény esetén. A vágóasztal különösen erős, melyet a szervizpozícióba állítva könnyedén tisztíthatunk és egyszerűen cseráélhetjük vagy élezhetjük a vágókéseket. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény.. Az ár a vágóasztalt árát is tartalmazza! 

Raktáron
5.299.800 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

A P 525D Husqvarna rider KUBOTA dízelmotorral készül. A 3-hengeres 1123 cm3 hengertérfogatú dízelmotor csendes üzemet, hosszú élettartamot megbízható üzemet és rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít. Ezzel a professzionális géppel komplett kommunális feladatsort lehet elvégezni, hiszen nem csak forgókéses vágóasztallal, hanem szárzúzó kialakítású, lengőkésekkel fölszerelt vágóasztallal is kiegészíthető. További extra tartozékai a hótolólap, hómaró egység, seprőgép, vonóhorog. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény, hatalmas területek ápolására tervezték. A motor folyadékhűtéssel ellátott, továbbá olajhűtőt is találunk a gépen, így a legmelegebb nyári napokon is gont és kompromisszum nélkül használható. Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 

Raktáron
7.999.000 Ft

Ennek a fűnyíró traktornak a szállításáért nem kell fizetnie. Azonnal használhatóan adjuk át Önnek, megmutatjuk, hogyan kezelje, hogyan tartsa karban! 

A P 525D Husqvarna rider gyári kabinnal fölszerelt változata. A kabin kitűnő rezgéscsillapítással van ellátva így minimális a zaj és a rezonancia. A tág, kényelmes kabin tetőig érő első üvegablakkal rendelkezik, továbbá jobb és bal oldalon nyitható ajtókkal. A kényelmet  tovább fokozza a Grammer vezetőülés. KUBOTA dízelmotorral készül. A 3-hengeres 1123 cm3 hengertérfogatú dízelmotor csendes üzemet, hosszú élettartamot megbízható üzemet és rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít. Ezzel a professzionális géppel komplett kommunális feladatsort lehet elvégezni, hiszen nem csak forgókéses vágóasztallal, hanem szárzúzó kialakítású, lengőkésekkel fölszerelt vágóasztallal is kiegészíthető. További extra tartozékai a hótolólap, hómaró egység, seprőgép, vonóhorog. Azzel a riderrel garantált a jelentős vágási teljesítmény, hatalmas területek ápolására tervezték. A motor folyadékhűtéssel ellátott, továbbá olajhűtőt is találunk a gépen, így a legmelegebb nyári napokon is gont és kompromisszum nélkül használható. Az ár a vágóasztalt árát nem tartalmazza! 

Raktáron
10.499.900 Ft

Hogyan szállítjuk a Husqvarna traktorokat?

A HUSQVARNA traktorokat beüzemelve, beállítva, a helyes működésüket leellenőrizve, azonnal használhatóan szállítjuk önöknek. A traktor átadásakor a használatát, kezelését bemutatjuk, a funkciókat elmagyarázzuk. A szükséges karbantartási feladatokat ismertetjük, a teendőket részletezzük. 

Mikor szállítjuk a Husqvarna traktorokat?

A traktor szállítását megelőzően az időpontot előre egyeztetjük, a megbeszélt időpontra pontosan érkezünk. A szállítást saját autónkkal végezzük így tudjuk garantálni a pontos érkezést és a fűnyíró traktor szakszerű átadását, ami a garanciának is a feltétele. Ha segítségre van szüksége a traktor kiválasztása során, örömmel segítünk a sokéves szakmai tapasztalatunkat kihasználva. A fűnyíró traktorral óramű pontossággal érkezünk. A szállítás időpontját előre egyeztetjük önnel és akkor szállítjuk ki, mikor önnek a legalkalmasabb. A szállítást végző munkatársunk szakember, aki a Husqvarna traktort bemutatja, elmagyarázza a kezelését, valamint ismerteti a karbantartási intervallumokat és a tennivalókat.

Segítségre van szüksége?

Tanácsadásért vagy telefonos megrendelés miatt hívjon munkaidőben a 06 30 715 -1707 telefonszámon! Minden technikai vagy részletkérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésére.

Husqvarna traktor árajánlatra van szüksége?

Gyakran fordul elő és teljesen természetes, hogy különböző pályázatokhoz, céges beszerzéshez árajánlatra van szüksége. Ezt nagyon egyszerűen jelezheti nekünk és mi nagyon gyorsan el is küldjük önnek a személyre szabott egyedi árajánlatunkat, minden lényeges információval ellátva. Önnek csak az ajánlatkérő űrlapunkat kell egyszerűen kitöltenie, majd az ajánlatkérés gombra kattintva  azt elküldeni. A megadott adatok alapján gyorsan elkészítjük ajánlatunkat.

Hogyan válasszon a Husqvarna traktorok közül?

Az első és legfontosabb eldöntendő kérdés, az hogy milyen nyírási módot szeretne. Össze akarja vagy össze kell gyűjtenie a levágott fűszálakat? Szeretné, ha az ősszel lehullott lombot is eltüntethetné? Ha már tudja a választ arra, hogy szükséges-e a nyesedéket összegyűjtenie, akkor a következő kérdés az, hogy milyen konstrukciót szeretne. Ha gyűjteni szeretne, akkor választhat a traktor hasa alatt elhelyezett traktorok közül vagy akár olyan is szóba jöhet, ahol a vágószerkezetet a traktor elé szerelték föl. Ezek az úgynevezett rider vagy más néven törzscsuklós gépek.

A következő nem kevésbé fontos kérdés az, hogy mekkora területen szeretné a Husqvarna traktorját használni. Itt jelentős konstrukciós különbségek vannak a vázszerkezet kialakításában, motor teljesítményben és természetesen a hatékonyságban, élettartamban. Vannak hobbi célokra készült változatok és vannak professzionális munkákra tervezett gépek is.

Ha segítségre van szüksége, akkor hívjon telefonon! Munkaidőben szívesen adok választ minden fölmerült kérdésre. Elérhetőségem: 06-30-715-1707

Mikor használhatók a Husqvarna traktorjai?

A mérnökök a fejlesztés során arra is figyelnek, hogy ezeket a kertitraktorokat ne csak a fűnyírás időszakában használhassuk ki, hanem egész évben kerti mindenesként dolgozhasson. Ez egyaránt igaz a legkisebbtől kezdve egészen a legprofibb riderkeig,mert mindegyik számos munkaeszközzel egészíthető ki. Hótolás, szállítás, síkosságmentesítés, gyepápolás, stb. feladatokra is remekül használhatók és kihasználhatók.

Husqvarna fűnyíró traktor árak

Az Andl Kft. a Husqvarna traktorok, riderek és zeroturn traktor érképzésekor a lehető legjobb ár-érték arány kialakítására törekszik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gépek mellé a lehető legjobb szolgáltatást is nyújtjuk. Ebbe beletartozik a szaktanácsadás, az árajánlat készítés, a szakszerű beüzemelés, beállítás és a saját autóval történő kiszállítás is. Az új Husqvarnáját szakszerűen adjuk át, a traktor használatát bemutatjuk önnek.

Husqvarna traktor akció

Az árainkat úgy kalkuláljuk, hogy biztosan ön is megtalálja a számítását. A Husqvarna Magyarország minden évben ősszel és tavasszal központi akciót szervez, mikor a kiválasztott fűnyíró traktorok és egyéb más kertészeti gépek akciós áron vásárolhatók meg valamennyi Husqvarna szakkereskedésben, így a mi üzleteinkben és a HSQ.HU webáruházban is. Akciós traktorokkal találkozhat napi ajánlatunkban és időszakosan meghirdetett fűnyíró traktor leárazásunkon is.

Husqvarna traktor garancia

Amennyiben egy Husqvarna traktor megvásárlása mellett dönt, biztos lehet benne, hogy a garanciális időszakban nem csalódhat a szervizszolgáltatásokban. Valamennyi traktorra, riderre, zeroturn fűnyíróra 2 év jótállást biztosít a Husqvarna Magyarország, amely garancia valamennyi szerződött Husqvarna szakkereskedésben igénybe vehető. Cégünknél, az Andl Kft-nél Pápán, Veszprémben, Győrben nyújtjuk a 

Husqvarna traktor raktárkészlet

Cégünk, az ANDL Kft. rendelkezik az ország legnagyobb raktárkészletével. Különösen a Husqvarna fűnyíró traktorok bemutatására fordítunk különösen nagy hangsúly. Győri, pápai és veszprémi áruházainkban a bemutató területeken alaposan megismerkedhet a fűnyíró traktor választékunk tagjaival. A raktárkészletünk is óriási, szinte azonnal tudjuk szállítani valamennyi létező típusú Husqvarna traktort, így bátran fordulhat hozzánk vásárlási szándéka esetén.

Husqvarna traktor szakértőtől

Kitűnően képzett, lelkes, motivált munkatársaink állnak rendelkezésre ingyenes tanácsadással. Szakértő segítséget nyújtanak a traktorok kiválasztásában. A megrendelt traktorokat, ridereket szakmailag kiemelkedő műszaki munkatársaink szerelik össze, végzik el a beüzemelési teendőket, a szükséges beállításokat. Valamennyi működési funkciót kipróbálják a traktorokon a beüzemelést követően és a kiszállítást megelőzően. A megrendelt Husqvarna gépeket nem futárszolgálattal, hanem saját autónkkal szállítjuk ki Magyarország teljes területén bárhová. A kiszállítást végző munkatársunk kitűnően ismeri a traktorokat és úgy adja át, hogy azonnal tudja majd kezelni.

Husqvarna oldalkidobós fűnyíró traktor

Az oldalkidobós traktorok gyorsabb munkavégzést, fűnyírást tesznek lehetővé, hiszen nem kell időt vesztegetnünk a megtelt fűgyűjtő kosár kiürítésére. Mivel a levágott fű nyesedéket nem kell a kések keltette légáramlatnak egy relatív vékony gyűjtőcsövön keresztül a gyűjtőbe juttatniuk, ezekkel a traktorokkal magasabbra nőtt füvet is vághatunk. TErmészetesen ezzel a Husqvarna típussal is végezhetünk mulcsozó vágást. Ebben az esetben használjuk mulcsozó késeket és zárjuk le az oldalsó kidobó nyílást a külön tartozékként beszerezhető úgynevezett mulcsfedéllel. A választék megtekintéséhez kattintson ide »» !

Husqvarna fűgyűjtős traktorok

Sportpályákon és frekventáltabb  területeken, illetve igényesebb házi kertekben elvárás a levágott fű összegyűjtése. Ezekben az esetekben remekül használható fűnyírók a gyűjtős Husqvarnák. Valamennyi ilyen traktor hátul, az ülések alatt továbbítja a nyesedéket a traktor hátfalán elhelyezett fűgyűjtő tartályban. A tartály mérete a típustól függően változik, általában 320 literes a térfogatuk. Ezekkel a traktorokkal nemcsak a levágott füvet vághatjuk le, hanem az őszi időszakban a megszáradt lomb, falevél összegyűjtésére is prímán igénybe vehetők. A gyűjtős kialakítású traktorokkal is lehetséges a mulcsozó nyírás. Egyes modellek alapból képesek a mulcsozásra, azaz a kialakításuk folytán nincs szükség semmilyen tartozékra, míg az egyszerűbbek esetén külön kell megvenni a mulcsozó dugót. Ilyen traktorokat ide kattintva talál »».

Husqvarna riderek

A riderek frontkaszás fűnyíró traktorok, ahol a vágószerkezet a traktor előtt vannak elhelyezve. Ennek egyik előnye, hogy a fű levágása előtt nem tapossuk a gyepfelületet, így szebb a vágáskép. A vágószerkezetre, munkaterületre a traktor kezelője jobban rálát, így precízebben dolgozik és jobban hozzáfér a nehezebben megközelíthető vágási területekhez. A Husqvarna riderek mindegyike törzscsuklós, azaz a kormányzás során a traktor csuklósan fordul, ezért lényegesen kisebb a fordulási sugara. Akár egy kisebb fa törzsét is könnyen, egyszerűen körbevághatjuk vele. További előnye, hogy a vágóasztalnak van egy szerviz állása, ami a tisztítást, késélezést, késcserét nagyban leegyszerűsíti, megkönnyíti. Ezekkel a riderekkel gyorsabb a fű vágása, vagyis rövidebb idő alatt végzünk a terület vágásával. Jellemzően mulcsozó vágással dolgoznak, de vannak fűgyűjtős Husqvarna rider modellek is. A választékunkat itt »» találja.

Husqvarna rider traktorjaink

R214TC, R216, R 216 AWD, R320AX, R315TXAWD, RC 318 gyűjtős rider, RC320TSAWD gyűjtős rider, R422TSAWD, R420TSXAWD, P524 rider, P524 EFI, P525D dízel rider, P525D dízel fülkés rider

Zeroturn Husqvarna traktorok

A zeroturn vagy másképpen nulla fordulókörös traktorok olyan fűnyírók, melyek képesek egyhelyben megfordulni, így nagyon praktikus és mozgékony gépek. A két hátsó meghajtó kerék külön - külön hidrosztatikus meghajtású motorral rendelkezik. EZeknek a motoroknak a forgási sebességét és a forgási irányát a traktor botkormányával vezéreljük. Mikor mindkét kerék azonos fordulattal forog, akkor a traktor egyenesen halad. Mikor a vezérlőkarokkal változtatunk a fordulaton, akkor a traktor kanyarodni kezd. Abban az esetben, mikor az egyik oldali kerék előre, a másik pedig hátrafelé forog, a traktor egyhelyben fordul meg. Nagyon egyszerűen és hatékonyan kormányozhatjuk ezeket a fűnyíró traktorokat némi megszokást követően. Gyors, hatékony, nagyteljesítményű traktorok ezek a típusok, melynek teljes választékát itt »» mutatjuk be.

Miért válassza cégünket az ANDL Kft-t Pápán?

Az ország legnagyobb Husqvarna fűnyíró traktor, rider és zeroturn választékával rendelkezünk. Szakértő munkatársak állnak rendelkezésére a kiválasztástól a beüzemelésen át a házhozszállításig és a traktor szakszerű átadásáig. Husqvarna traktorra van szüksége? Nálunk gyorsan megtalálja és rövid idő alatt használatba is veheti legyen szó bármelyik Husqvarna fűnyíró traktorról. Ismerkedjen meg a teljes választékunkkal!

Keresés