Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Husqvarna fűkasza | szegélynyíró | tisztítófűrész

Válasszon a Husqvarna szegélynyírók fűkaszák vagy erdészeti tisztítófűrészeink küzül! Valamennyi fűkaszát a föladás előtt beüzemeljük, beállítjuk, a szükséges beállításokat elvégezzük, így csak hibátlan, tökéletesen működő kasza juthat el önhöz. A gépet hivatalos Husqvarna garanciával forgalmazzuk. 

Ingyenes házhozszállítás valamennyi fűkaszára. Gyors szállítás raktárról.

Rendelését telefonon is leadhatja. 06 30 715 1707.

Rendezés:
Ingyenes kiszállítás! A Husqvarna 122 C nagyon alacsony súlyú és kis zajkibocsájtású fűszegélynyíró.  A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.
Raktáron
52.900 Ft
Ingyenes kiszállítás! A Husqvarna 128 C nagyon alacsony súlyú és kis zajkibocsájtású fűszegélynyíró.  A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.
Raktáron
71.900 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 129 R fűkasza egy rendkívül alacsony súlyú bozótvágó. Sokoldalúan használható Husqvarna modell, mely a feladatok széles skálájának elvégzésére alkalmas, a könnyű szegélynyírástól a sűrű növényzet ritkításáig. Az E-TECH® II motor kiváló teljesítményt nyújt, de emellett már a jövőben várható károsanyag kibocsátási szint alá került a károsanyag kibocsátása. A Smart Start® indító rendszert  úgy alakították ki, hogy minél könnyebb legyen a fűkasza motorját beindítani. Az indításhoz szükséges energiaigény 40 %-kal alacsonyabb az egyébb indítási rendszerhez képest. Az állítható foggantyú biztosítja, hogy minden dolgozó megtalálja a számára legkényelmesebb gépbeállítást.

Raktáron
108.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés 

A Husqvarna 525 RX fűkaszának 25,4 cm3 hengertérfogatú és 1 kW teljesítményű  a kétütemű motorja. Rendkívül könnyű,de erős és kényelmes fűkasza kiváló rezgéscsillapító rendszerrel, így a maximális vágási komfortot nyújta a gép használójának. A speciális indítási rendszer 41-kal könnyebb indytási erőt igényel a fűkasza motrorjának indítása során. Valószínűleg járt már Ön is úgy, hogy a stop kapcsolóval leállította fűkaszát, és elfelejtette a kapcsolót visszaállítani start állásba. Így az indítás teljesen lehetetlen. Ez azonban nem fordulhat elő a Husqvarna automata start/stop kapcsolójával, mert a motor leállítása után a kapcsoló azonnal a start állásba ugrik vissza.

Raktáron
134.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!

Ha kemény munkát kapott, jelentős felületeken kell dolgoznia, célszerű ezt a Husqvarna 135 R típust választania. A fűkasza fogókarját asszimetrikusan helyezték el, hogy igazán kényelmes legyen vele dolgozni akár hosszú órákon át is. A fűkaszával együtt szállított vállheveder is a maximális kezelői komfortot célozza meg. A Smart Start® indító rendszer a könnyű,az üzemanyag szivattyú a biztos indítás szolgálatában áll.  Az X-Torq® motor hatékony munkavégzést és alacsony üzemanyag fogyasztást biztosít. A szöghajtóművet robosztusra, erősre tervezték és olyan szögben áll, hogy a munkaeszközök párhuzamosan dolgozzanak a talajjal.

Raktáron
137.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 543 RS fűkasza egy meglehetősen erős és sok feladatra alkalmas  gyomos, füves területek kaszálására készült gép. Ennek a Husqvarna kaszának is természetesen tartozéka a damilfej, a fűvágó kés és a vállheveder. Erős, nyomatékos, de takarékos motor hajtja meg, a meghajtó szár is nagyon erős kivitel, 28 mm az átmérője. A szöghajtómű is sokalt tesztelt, bevált, megbízható konstrukció. A fűkasza kupplungját a nagy igénybevételhez tervezték.

Raktáron
192.300 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 535 RX fűkasza is a jól bevált, akár 75 %-kal kevesebb károsanyagot kibocsátó és 20- %-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztó Husqvarna fejlesztésű X-Torq motort kapta meg. Mindössze 35 cm3 a henger térfogata, de ehez 1,6 kW motorteljesítmény párosul. Ha az eredeti Husqvarna kétütemű motorolajat használja biztos lehet a motor hosszú élettartamában. A fűkaszához adott Balance 35 jelzésű duplapántos vállheveder optimálisan osztja el a váll, a melkas és a hát között a terhelést munka közben.

Raktáron
219.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 553 RS fűkasza nagy hengertérfogattal ( 50,6 cm3) és nagy teljesítménnyel (3,15 Le), alacsony súllyal és vibrációval ellátott nagyon széles körűen használható fűkasza. A kedvező fogyasztásról és egyben az alacsony károsanyag kibocsátásról a modern, a Husqvarna mérnökei által fejlesztett X-Torq motor gondoskodik. Ennél a komfortos fűkaszánál természetes tartozék a Standard dupla vállheveder. A foggantyú rendszerét önntöttvasból készült igen erős és strapabíró rögzítő elemekkel készítették. A nagy igénybevételekhez igazították és alakították ki a tengelykapcsolót is.

Raktáron
228.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  + beüzemelés

 Professzionális felhasználóknak készült a Husqvarna 545 RX típusú, nagy teljesítményű, bozótvágója. A hajtószár, amelynek átmérője: 32 mm olyan optimális hosszúságú, hogy a szöghajtás a munkavégzéshez legoptimálisabb 35 fokban áll. A szöghajtás pedig úgy lett kialakítva, hogy a motor nagy nyomatékát biztonságosan továbbítsa a damilfejhez vagy a vágótárcsához. A kitűnő rezgéscsillapítással ellátott irányító foggantyú a legideálisabb, legkényelmesebb állásba fordítható a maximális komfort érdekében. A Husqvarna saját fejlesztésű X-Torq motorja garantálja a megfelelő teljesítményt, nyomatékot, a kedvező üzemanyag fogyasztást és az alacsony károsanyag kibocsátást. 

Raktáron
250.900 Ft

Ingyenes kiszállítás!  

A Husqvarna 345 FR erőteljes, de mégis könnyű bozótvágó / fűkasza, melyet igen nagy igénybevétlere terveztek, professzionális fölhasználók kezébe. Az alacsony rezgésszintről hatékony rezgéssillapító és motorfelfüggesztő rendszer gondoskodik. A komfort érdekében az üzemanyag tartály motor elé helyezésével biztosítottak optimalizát súlypontot. A testen történő egyenletes súlyelosztásban játszik nagy szerepet a Balance X ergonómikus, duplapántos vállheveder. Az X-Torq motor erős és gazdaságos, alacsony az üzemanyag fogyasztása és a károsanyag kibocsátása. A fűkasza motorja a gázadásra gyorsan reagál, hamar fölpörög a munka fordulatszámra

Raktáron
304.500 Ft

Ingyenes kiszállítás! 

A Husqvarna 555 RXT egy nagyon erős bozótvágó, melyet nehéz körülmények között való használatra gyakori, egész napos használatra terveztek. A komfort fokozása érdekében a lehető legintenzívebb rezgéscsillapítással látták el, amiben jelentős szerepet vállal a magas, eltolt és erős, magnéziumból készült távtartó rész, mely előnyös az emelkedős terepen történő munkavégzés során. Az erős, nyomatékos, Husqvarna által fejlesztett motor a gázadásra nagyon gyorsan reagál, hirtelen pörög föl a kívánt fordulatszámra. Az automata Start/Stop kapcsoló megakadályozza a feledékenységből történő motorindítási problémákat azáltal, hogy a motor leállítását követően automatikusana Start állásba ugrik vissza.

Raktáron
365.700 Ft

Husqvarna fűkasza típusok

2019-ben a Husqvarna a következő fűkasza, szegélynyíró és erdészeti tisztítófűrészeket forgalmazza Magyarországon.

128R, 129R, 525RX, 135R, 543RS, 535RX, 553RS, 545RX, 545RXT, 555RXT, 545FX, 555FX és az 545FR.

Beüzemelt fűkaszák szállítása

A Husqvarnánál előírás, hogy a fűkaszákat is csak beüzemelve, beállítva szabad a vásárlónak átadni. Ez természetes dolog és ez így van a webáruházban történő értékesítés során is. Azaz, amennyiben megrendeli a webshopunkban az új Husqvarna kaszáját vagy szegélynyíróját, akkor a műszaki munkatársaim a föladást megelőzően beüzemelik azt. A beüzemelés során a megfelelő üzemanyag kerül a benzintartályba, majd elindítják a kaszát. Megnézik a motor alapjárati és a maximális fordulatszámát, ha szükséges beszabályozzák. Azt is ellenőrzik, hogy rendesen veszi-e a fordulatot és megfelelően reagál-e a gázadásra. Ezt követően kerül vissza az az erdeteti tobozába és adjuk majd föl a futárszolgálattal. A dobozban találja majd a fűkasza tartozékait, a használati útmutatót és természetesen a jótállási jegyet is.

Mi a teendő, ha meghibásodna a fűkasza?

Abban a nagyon ritkán bekövetkező esetben, ha a jótállási időn belül meghibásodna a Husqvarna fűkaszája, kérem vegye elő a géphez mellékelt jótállási/garanci jegyet és nézze meg a szakszervizek címlistáját. Ezt megyénként összegyűjtve találja meg. Válassza ki az önhöz legközelebbi Husqvarna szakszervizt és forduljon hozzájuk. A javítószolgálat igyekszik a problémát a lehető leggyorsabb idő alatt megoldani.

Keresés