Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hatékony láncfűrészek gallyazáshoz, favágáshoz

Husqvarna láncfűrészek

A megrendelt láncfűrészek rövid szállítási idővel jutnak el Önökhöz, a láncfűrészeket beüzemelve, beállítva adjuk át a gazdájának, valamint a használatához is instrukciókat, segítséget nyújtunk. A láncfűrészeink ingyenes szállítással kerülnek ki a megrendelőhöz. 

Rendezés:

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 120 típus a közkedvelt 236-os Husqvarna utódja. 2018-ban jelent meg. Modernizált változat, csökkentett rezgéssel. Az X-torq motor teljesíti a legújabb környezetvédelmi előírásokat is, ezért jó vele dolgozni. Elsősorban tűzifa darabolására és az építőiparban szükséges fa darabolási munkákra ajánlja a gyártó. Otthoni fölhasználásra tökéletes választás.

Raktáron
58.990 Ft 54.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 130 típusú láncfűrész  a legújabb típusok egyike. Kitűnő teljesítményű, könnyű, ám mégis nagyon hatékony fűrész kisebb fák kivágására, darabolására, tűzifa vágására. 35 cm hosszú a vezetőlapja. Kompletten szállítjuk: láncfűrész+vezetőlemez+fűrészlánc.

Jelenleg nem rendelhető
72.900 Ft 66.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

Ez a Husqvarna 135-ös típus egy új konstrukciójú láncfűrész. Hobbi fölhasználásra tervezték ezért különösen odafigyeltek a tervezésnél a könnyű indíthatóságra és egyszerű kezelhetőségre, karbantartásra. A légszűrő fedelét gyors kioldásúra készítették, így rendkívül egyszerű a levegőszűrő ellenőrzése, tisztítása, amit ugye nem célszerű elhanyagolni. A fűrész hátsó markolatának kialakításakor a jó fogásra és rezgéscsillapításra törekedtek. A motor burkolatának fedelét pattintva záródó füllel készítették, így gyorsan lehet levenni, föltenni a tisztításkor, gyújtógyertya ellenőrzésekor, cseréjekor.

Raktáron
86.900 Ft 79.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

Ez a Husqvarna 435 típus egy rendkívül hatékony és egyben kicsi súlyú láncfűrész. Azoknak a fölhasználók vásárolják, akiknél fontos szempont az egyszerű kezelhetőség, könnyű indítás, minimális karbantartási igény.  Ennek a fűrésznek a láncfeszítő csavarját az oldalára szerelték, így gyorsabb és egyszerűbb a vágólánc feszességének precíz beállítása. A főtengelye nagyon erős konstrukció, melyet három részből, kovácsolással készítettek, hogy igazán tartós legyen a keményebb munkavégzés esetén is.

Raktáron
119.900 Ft 109.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

Ez a T 435-ös Husqvarna egy profi, egykezes láncfűrész fagondozási munkálatokhoz. A rendkívül kicsi súlyú láncfűrész ideális a gallyazáshoz a magasban végzendő feladatoknál és a talajon egyaránt. Remekül teljesít ácsmunkák végzése során is. A lánc kenését olajszivattyú biztosítja. A szállított olajmennyiség szabályozható, így a vezetőlemez és a lánc mindig megfelelő kenést kaphat. A lánc feszítése oldalsó csavarral történik, ami könnyű hozzáfárást garantál. A levegőszűrő fedelét pattintós gyorszár biztosítja, így nem lehet gond sem az ellenőrzés, sem a légszűrő takarítása.

Raktáron
144.900 Ft 129.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 440e egy új láncfűrész típus! Második generációs Husqvarna láncfűrész, mely még karcsúbb motortesttel rendelkezik. Smart Start® indítórendszerrel látták el, aminek az a lényege, hogy a motort gyorsan, könnyen, minimális erőfeszítéssel lehessen beindítani. Az indító zsinór ellenállása 40 %-al alacsonyabb, mint a más indító rendszereknél. Az innercia vezérlésű láncfék maximális biztonságot garantál a láncfűrész használójának. A levegőszűrő fedelét gyorskioldású zárral készítetté, így egyszerűbb a szűrő ellenőrzése, tisztítása.

Raktáron
159.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 545 láncfűrészt igényes munkákhoz tervezték. Nagy igénybevételre konstruált láncfűrész, építőipari szakemberek és tapasztalt felhasználók számára. Újszerű a formatervezés, rendkívül gazdaságos az X-Torq™ motortechnológia, mely teljesíti a szigorú károsanyag kibocsátásra vonatkozó előírásokat is. A motor úgynevezett "AutoTune" motorműködési hangolással rendelkezik az optimális működés érdekében. Ez egy automatikus motorbeállítási rendszer, ami figyelembe veszi az üzemanyag minőségét, a levegő nedvességtartalmát, a hőmérsékletet és a levegőszűrő esetleges eldugulását. Az értékelt adatok alapján szabályozza amotor működését megtakarítva ezzel kb 20 % üzemanyagot. Számoljon utánna! Ez nem kevés üzemanyag megtakarítás!

Elfogyott
209.900 Ft 189.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

 A Husqvarna 455 Rancher láncfűrész neked való, ha kényelmesen, gyorsan és problémamentesen akarod megoldani a favágással kapcsolatos feladataidat. Professzionális munkára is használhatod, de a házkörüli munkákhoz is ideális és hosszú időn keresztül fog kiszolgálni. Van rajta egy úgynevezett Autó Tune rendszer, ami a Husqvarna műszaki megoldása. ez a rendszer automatikusan megoldja a láncfűrészed porlasztójának beállítását. A magas, alapjárati és alacsony fordulatokat egy processzor felügyeli, így neked nem kell ezzel bajlódnod és folyamatosan a leggazdaságosabban és a legjobb teljesítménnyel tudsz ezzel a fűrésszel dolgozni.

Raktáron
199.990 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés gyári garancia

 Ez a Husqvarna 365 egy igazi professzionális fűrész, profi fölhasználóknak, igen erős igénybevételre, a legnehezebb körülmények között.. Alacsony súly, hatalmas teljesítmény, robosztus motor teszi igazás sokrétűvé ezt a láncfűrészt. A motor forgattyúsházát magnéziumból készítették, amely magas motorfordulatszámon és intenzív használat mellett is nagyon hosszú élettartamot biztosít. A motor indítórendszere a "Smart STart™" rendszer amely nagyon könnyű indítást tesz lehetővé. A berántózsinór ellenállása 40 %-kal alacsonyabb a más rendszerekhez képest. A hatékony rezgéscsillapításról az erős, de rugalmas gumibakok gondoskodnak, így csökkentve a dolgozó kezére, karjára jutó vibrációs terhelést.

Raktáron
249.900 Ft 239.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

A Husqvarna 550 XP® benzinmotoros láncfűrész is olyan egyedülálló X-Torq® technológiájú motorral rendelkezik, amelyik nagy erőt biztosít amikor arra van szüksége, ugyanakkor akár 20 %-al kevesebb üzemanyag fölhasználásával és akár 75%-al kevesebb károsanyag kibocsátással. Ezt a fűrészt profi favágóknak, szakembereknek, gyakorlott gazálkodóknak készítik. A teljesítmény mellé megnyerő dizájn, modern forma, kézreálló konstrukcoó társul. A szabályozható szállítású kenőolaj szivattyúval mindig tökéletesen elegendő lánckenőolajat biztosíthat a láncvezető és a vágólánc kenéséhez. Auto Tune hangolású motorvezérllés garantálja a tökéletes keverékképzést, így önnek nem kell foglalkoznia a karburátor beállításával, mivel ez a fűrész automatukisan elvégzi ezt.

Raktáron
249.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés  gyári garancia

Az  576 XP láncfűrész a Husqvarna egyik legújabb professzionális motorfűrésze. AutoTune, digitális motorvezérlése minden időben a legtökéletesebb teljesítményt garantálja. A kitűnő teljesítmény mellett rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, mert a motorvezérlés a terheléstől függően szabályozza az üzemanyagot, így se több, se kevesebb keveréket nem juttat a hengerbe. Mindig csak annyit, amennyit a terhelés igényel. Ezáltal sok üzemanyagot és ezzel együtt az üzemanyag készítéséhez szükséges kétütemű motorolajat is megtakaríthat.
Jelenleg nem rendelhető
265.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés

Felsőbb kategóriás, valódi profi láncfűrész ez a Husqvarna 372 XP® X-Torq típus. A láncfűrész oldalára szerelt láncfeszítóhöz jobban odaférhetünk, így egyszerűbb és precízebb lehet a lánc feszességének a beállítása. Nagyon kedvező a fűrész súly / teljesítmény aránya hiszen a 4,6 kW teljesítményhez mindössze 6, 6 kg súly párosul. A magnéziumból készült forgattyúsházba három darabból készült kovácsolt főtengelyt építettek be. A nagyon hatékonyan dolgozó rezgéscsillapító gumibakok elnyelig a motor rezgését ezzel csökkentve a dolgozó kezére és karjaira jutó vibrációs terhelést.

Raktáron
279.900 Ft 269.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés 
A Husqvarna 562 XP láncfűrész a professzionális kategóriájú nagyfűrészek legnagyobb generációjának tagja. A tervezés során a teljesítményt és a rezgéscsillapítást a hosszabb láncvezetőt kívánó munkákhoz tervezték. A jól megtervezett ergonómiának és súlyelosztásának köszönhetően a fűrésszel való munkavégzés könnyű és kényelmes. A láncfűrész motorjának porlasztóját gumiágyazással illesztették a motorhoz, hogy simábban működjön és hosszabb legyen az élettartama. A Smart Start® indítórendszert (ez garantálja a könnyű indítást) és a Low Vib® rezgéscsillapítást (gumibakos rezgéselnyelés) valamint a biztonságért felelős inerciavezérlésű láncféket is megtalálja a technikai megoldások között. A kiemelkedő X-Torq® motortechnológiának köszönhetően még nagyobb teljesítményt nyújt, amikor szükség van rá, akár 20%-kal kevesebb üzemanyag-felhasználás és 75%-kal kevesebb károsanyag-kibocsátás mellett. A rendkívül hatékony gallyazáshoz a RevBoost™ biztosítja az azonnali nagy láncsebességet.

Raktáron
299.700 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés, gyári garancia

A Husqvarna 555 láncfűrészt komoly igénybevételre, profi felhasználók igényeinek a kielégítésére tervezték. A fűrész megjelenése nagyon impozáns. A motor főtengelyét 3 darabból, kovácsolásos technológiával készítették. A forgattyúsház anyaga pedig magnéziumból készült. Az anyaghasználat, a megfelelő technológia, a precíz gyártási munkafolyamat, mind a hosszú élettartam érdekében került meghatározásra. A mindig optimális keverékképzésről az Auto Tune  hangolási rendszer gondoskodik, ami a gyakorlatban egy automata motorbeállítási rendszer, hogy a HUsqvarna 555 fűrésze a legkevesebb üzemanyagot fogyassza és a legnegyobb teljesítményt adja le. 

Raktáron
299.900 Ft

Ingyenes kiszállítás + ingyenes beüzemelés  gyári garancia

Az  572 XP láncfűrész a Husqvarna legújabb professzionális motorfűrésze. AutoTune, digitális motorvezérlése minden időben a legtökéletesebb teljesítményt garantálja. A kitűnő teljesítmény mellett rendkívül gazdaságosan üzemeltethető, mert a motorvezérlés a terheléstől függően szabályozza az üzemanyagot, így se több, se kevesebb keveréket nem juttat a hengerbe. Mindig csak annyit, amennyit a terhelés igényel. Ezáltal sok üzemanyagot és ezzel együtt az üzemanyag készítéséhez szükséges kétütemű motorolajat is megtakaríthat.
Raktáron
329.900 Ft

Keresés